Բաժիններ՝

Մսով պիրոգ՝ հունական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Շերտավոր խմոր – 1 կգ

2. Մսի ֆարշ – 500 գ

3. Պանիր – 300 գ

4. Այծի կամ ոչխարի պանիր – 300 գ

5. Սամիթ – 1 փունջ

6. Մաղադանոս – 1 փունջ

7. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

8. Սոխ – 1 հատ

9. Ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Ֆարշը տապակել: Այնուհետև տապակել կտրատված սոխը, ավելացնել ֆարշին: Լցնել քերած պանիրը, կտրատած կանաչիները և հում ձվերը:

2. Տապակի վրա փռել շերտավոր խմորի կեսը, վրան լցնել միջուկը և ծածկել խմորի երկրորդ կեսով: Եզրերը լավ ամրացնել: Վրան պատառաքաղով անցքեր անել և ձու քսել:

3. Թխել տաք ջեռոցում մոտ 30 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս