Բաժիններ՝

Լոբով, տավարի մսով և ընկույզով աղցան

Բաղադրիչները`

• լոբի- 1 բաժակ (եփած)

• տավարի միս- 600 գ (եփած, երկարավուն կտրատած)

• գունավոր պղպեղ- 3 հատ (երկարավուն կտրատած)

Կարդացեք նաև

• կարմիր սոխ- 1 գլուխ (կիսալուսնաձև կտրատած)

• աղ

• շաքարավազ- 1 թ/գ

• քացախ 1 թ.գ.

• ընկույզ- 300 գ (մանրացված)

• համեմ

• սխտոր-2 պճեղ

• աղ, սև պղպեղ

• խմելի-սունելի- 1 թ/գ

• ձեթ

• կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը՝

Սոխը մարինացնել աղով և քացախով։

Գունավոր պղպեղները, միսը կտրատել, ընկույզը մանրացնել և լցնել մեծ տարայի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել ճզմած սխտորը, համեմը, խմելին-սունելին, աղ անել, ավելացնել կիտրոնի հյութն ու ձեթը, ապա մարինացված սոխը ու լավ խառնել։

Տեսանյութեր

Լրահոս