Բաժիններ՝

Ձվածեղ՝ մոցարելա պանրով

Բաղադրիչները՝

  • 4 ձու
  • 100 գ մոցարելա պանիր
  • 2 ճ/գ պարմեզան պանիր
  • 3 ճ/գ ձիթապտղի ձեթ
  • աղ
  • աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Խոշոր քերիչով քերեք մոցարելա պանիրը: Թավայի մեջ տաքացրեք ձեթը, լցրեք քերած պանիրը, սպասեք, մինչև այն հալվի:

Ձվերը կոտրեք անմիջապես հալած պանրի վրա, աղ ու պղպեղ արեք: Թավան 4-5 րոպե թողեք միջին ուժգնության կրակի վրա:

Կարդացեք նաև

Ձվածեղի վրա քերած պարմեզան, աղ ու պղպեղ արեք:

Մատուցեք տաք վիճակում:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս