Ձվածեղ՝ մոցարելա պանրով
Բաղադրիչները՝
- 4 ձու
- 100 գ մոցարելա պանիր
- 2 ճ/գ պարմեզան պանիր
- 3 ճ/գ ձիթապտղի ձեթ
- աղ
- աղացած սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Խոշոր քերիչով քերեք մոցարելա պանիրը: Թավայի մեջ տաքացրեք ձեթը, լցրեք քերած պանիրը, սպասեք, մինչև այն հալվի:
Ձվերը կոտրեք անմիջապես հալած պանրի վրա, աղ ու պղպեղ արեք: Թավան 4-5 րոպե թողեք միջին ուժգնության կրակի վրա:
Ձվածեղի վրա քերած պարմեզան, աղ ու պղպեղ արեք:
Մատուցեք տաք վիճակում: