Բաժիններ՝

Հավի մսով ու սնկով ֆրիկասե

Բաղադրիչները՝

  • 150 գ հավի փափկամիս
  • 100 գ շամպինյոն
  • 100մլ 12 տոկոսանոց սերուցք
  • 20գ կարագ
  • 40 գ պինդ պանիր
  • 20 գ ալյուր
  • աղ, աղացած սև պղպեղ, աղացած մշկընկույզ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի փափկամիսը տաշեղաձև կտրատեք:

Թավան տաքացրեք միջին ուժգնության կրակի վրա, նրա մեջ հալեցրեք կարագը:

Կարդացեք նաև

Շամպինյոնը խոշոր կտորներով կտրատեք:

Հավի փափկամիսը թաթախեք ալյուրի մեջ ու տեղադրեք կարագով թավայի մեջ: Բոլոր կողմերից մոտ 1,5-2 րոպե տապակեք հավի միսը մինչև թույլ ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Թավայի մեջ ավելացրեք կտրտած սնկերը:

Հավի միսն ու սունկն իրար հետ 1,5-2 րոպե տապակեք, ավելացրեք աղը, աղացած սև պղպեղն ու աղացած մշկընկույզը:

Ավելացրեք սերուցքը:

Սերուցքով հավի միսը թողեք շատ թույլ կրակի վրա մոտ 10 րոպե մինչև սերուցքը խտանա:

Պանիրը մանր քերիչով անցկացրեք:

Եփելու վերջում ավելացրեք քերած պանիրը, հանեք կրակից ու խառնեք:

Մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս