Բաժիններ՝

Հավի մսով ու լոբով աղցան

Բաղադրիչները

  •  հավի փափկամիս- 500 գ
  • պահածոյացված կարմիր լոբի- 450 գ
  • ընկույզ- 120 գ
  • սխտոր- 2 պճեղ
  • թթվասեր- 100 գ
  • աղ, աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Հավի փափկամիսը լվացեք, 20 րոպե եփեք (եռալուց հետո):

Ընկույզը մանր կտրատեք: Մանր կտրատեք նախ սխտորը:

Կարդացեք նաև

Հավի փափկամիսը սառչելուց հետո թելիկների վերածեք:

Աղցանի բոլոր բաղադրիչները լցրեք խորը պնակի մեջ: Ավելացրեք թթվասերը, աղ ու պղպեղ արեք: Խառնեք: Մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս