Հավի մսով ու լոբով աղցան
Բաղադրիչները
- հավի փափկամիս- 500 գ
- պահածոյացված կարմիր լոբի- 450 գ
- ընկույզ- 120 գ
- սխտոր- 2 պճեղ
- թթվասեր- 100 գ
- աղ, աղացած սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Հավի փափկամիսը լվացեք, 20 րոպե եփեք (եռալուց հետո):
Ընկույզը մանր կտրատեք: Մանր կտրատեք նախ սխտորը:
Հավի փափկամիսը սառչելուց հետո թելիկների վերածեք:
Աղցանի բոլոր բաղադրիչները լցրեք խորը պնակի մեջ: Ավելացրեք թթվասերը, աղ ու պղպեղ արեք: Խառնեք: Մատուցեք: