Բաժիններ՝

Պանրի սոուս

Բաղադրիչներ

Կարագ – 30 գ

Կաթ – 150 մլ

Ցորենի ալյուր – 3 ճ/գ

Աղ

Պղպեղ և այլ համեմունքներ՝ ըստ նախասիրության

Մաազդամ պանիր կամ հալվող պանիր – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

Մեծ կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, միաժամանակ կաթը առանձին ամանի մեջ դնել գազօջախին, լավ տաքացնել, բայց չեռացնել։

Հալած կարագի մեջ լցնել ալյուրը, լավ խառնել, զանգվածը պետք է համասեռ դառնա։ Այնուհետև կամաց-կամաց ավելացնել տաք կաթը և անընդհատ խառնել: Ավելացնել պղպեղը, աղը և համեմունքները։ Խառնուրդը եփել այնքան, մինչև թանձրանա։

Երբ թանձրանա, վերցրեք կրակից և ավելացրեք քերած պանիրը։

Լավ խառնեք, մինչև ստացվի համասեռ, մածուցիկ զանգված։

Այն կարող եք պահել սառնարանում և մատուցելուց առաջ տաքացնել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս