Բաժիններ՝

Համացանցի ամենահանրահայտ սուրճը՝ Դալգոնա

Բաղադրիչներ

1. Լուծվող սուրճ – 3 ճ/գ

2. Շաքարավազ – 3 ճ/գ

3. Ջուր – 3 ճ/գ

4. Սառույց – 0.4 բաժակ

5. Կաթ – 500 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Հարելու համար նախատեսված բարձր տարայի մեջ լցնել տաք ջուր, ավելացնել շաքարավազ և սուրճ:

2. Զանգվածը 1-2 րոպե հարել ցածր արագությամբ: Պետք է ստացվի պինդ զանգված:

3. Բաժակների մեջ սառույց լցնել, ավելացնել կաթ: Թողնել 2-3 սմ ազատ տարածություն վերևում:

4. Գդալով սրճային զանգվածը տեղադրել կաթի վրա: Մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս