Առողջ և համեղ խորտիկ. 5 րոպե և այն պատրաստ է
«КрабыКутабы» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Արտյոմ Մարտիրոսովի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
1. Ավոկադո – 1 հատ
2. Ծովախեցգետնի միս – 80 գ
3. Տոբիկո խավիար – 1 ճ/գ
4. Տաբաջանի մածուկ – 15 գ
5. Փափուկ տոֆու – 50 գ
6. Սոուս կիմչի – 20 գ
7. Անանուխ – 1 ճյուղ
8. Համեմ – 5 ճյուղ
9. Չիլի պղպեղ – 1/4 պատիճ
10. Սոյայի սոուս – 7 գ
11. Լայմի հյութ – 10 գ
12. Բուսական յուղ – 20 գ
13. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ավոկադոն կեղևազրկել և հեռացնել կորիզը:
2. Հարել տոֆուն, մինչև այն վերածվի կրեմի:
3. Կանաչիները մանրացնել և ավելացնել տոֆուին: Լցնել մնացած բաղադրիչները, խառնել:
4. Ավոկադոն երկու կողմից տապակել գրիլի վրա:
5. Պատրաստի ավոկադոն դնել ափսեի մեջ, կենտրոնում լցնել միջուկը և վրան քունջութ շաղ տալ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը