Բաժիններ՝

Ընտանիքը գոհ կմնա. խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1. Խոզի միս – 700 գ
2. Աղ, սև պղպեղ
3. Գինձ – 2 պտղունց
4. Մանանեխ – 10 գ
5. Բուսայուղ – 20 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը լվանալ, չորացնել:

Կարդացեք նաև

2. Այնուհետև լցնել համեմունքները և մանանեխը, մարինացնել: Պատել բուսայուղով:

3. Եփել 240 աստիճան ջեռոցում, 10-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս