Բաժիններ՝

Առանց ալյուրի հաց նրանց համար, ովքեր նիհարում են

Բաղադրիչներ

1. Նուշի ալյուր – 3 ճ/գ
2. Փխրեցուցիչ – 3 գ
3. Պարմեզան պանիր – 50 գ
4. Աղ, սև պղպեղ
5. Սխտորի փոշի – 0.5 թ/գ
6. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
7. Ձու – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Նուշի ալյուրը, փխրեցուցիչը, սխտորի փոշին, աղը, սև պղպեղը, բուսայուղը և ձուն լցնել տարայի մեջ, ավելացնել քերած պանիրը և լավ խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածը 90 վրկ դնել միկրոալիքային վառարանում՝ առավելագույն հզորությամբ: Հացը պատրաստ է:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս