Բաժիններ՝

Հրաշալի նախուտեստ. տապակված պանիր՝ չեխական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Պանիր
2. Պաքսիմատ
3. Ձու – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը 1-1.5 սմ հաստությամբ քառակուսիների կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Ձվերը հարել:

3. Պանրի կտորները թավալել ձվային զանգվածի մեջ, այնուհետև՝ պաքսիմատի, և այդպես կրկնել երկու անգամ:

4. Բարձր կրակի վրա տապակել 30-40 վայրկյան:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս