Բաժիններ՝

Ամանորյա լավագույն սենդվիչները՝ հնդկահավի մսով

Բաղարիչներ

1. Լավաշ – 1 հատ
2. Հնդկահավի միս – 100 գ
3. Հումուս – 2 ճ/գ
4. Այծի պանիր – 1 ճ/գ
5. Սպանախ

Պատրաստման եղանակը

1. Հնդկահավը խաշել և բարակ շերտատել:

2. Լավաշի վրա հումուս քսել:

3. Այծի պանիրը կտրատել:

4. Լավաշի վրա դնել հնդկահավը, սպանախը, ավելացնել պանիրը: Փաթաթել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս