Բաժիններ՝

Կոտլետների լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 400 գ

2. Շամպինիոն – 300 գ

3. Բուլղարական պղպեղ – 0.5 հատ

Կարդացեք նաև

4. Ձու – 3 հատ

5. Ալյուր – 1 ճ/գ

6. Թթվասեր – 1 ճ/գ

7. Կանաչ սոխ – 50 գ

8. Աղ, սև պղպեղ

9. Բուսայուղ – 30 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել: Կտրատել նաև սունկը և պղպեղը:

2. Խառնել հավի միսը, սունկը, պղպեղը, ձուն, թթվասերը, կտրատված սոխը, աղը, պղպեղը և ալյուրը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Կոտլետներ ձևավորել և տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս