Բաժիններ՝

Հորթի միսը՝ սնկով

Բաղադրամասեր՝

  • Հորթի աղացած միս- 1 կգ
  • սոխ- 3 հատ
  • ձու- 1 հատ
  • սունկ- 500 գ
  • կարագ- 50 գ
  • աղ, սև պղպեղ
  • սամիթ

Պատրաստման եղանակը՝

Սոխը կտրատել, ավելացնել մսին։ Այուհետև ավելացնել ձուն, կանաչին և լավ խառնել: Պատրաստել գնդիկներ: Սունկը կտրատել շերտերի, տապակել կարագի մեջ, համեմել աղով, կանաչիով և պղպեղով:

Լցոնել մսի գնդիկները և տապակել լավ տաքացված տապակի մեջ: Կարելի է նաև ջրում եռացնել մսի գնդիկները, մատուցելիս ավելացնել համեմ և զարդարել լոլիկով:

Կարդացեք նաև

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս