Բաժիններ՝

Պելմենի

Բաղադրամասեր`

  • Հորթի միս- 1 կգ
  • ձու 2 հատ
  • ալյուր- 500 գ
  • հանքային ջուր-200 մլ
  • սոխ- 1 հատ
  • աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Ձուն հարել, ավելացնել հանքային ջուրը, հարել, ավելացնեմ մի փոքր աղ: Վերջում ավելացնել ալյուրը և տրորել:

Աղացած մսի ֆարշին ավելացնել մանր կտրատած սոխը, աղ և սև պղպեղ անել:

Կարդացեք նաև

Խմորը բացել, ձեր նախընտրած չափով կլորակների բաժանեք: Յուրքանչյուր խմորի վրա դնել միսը և ծայրերն ամրացնել:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս