Բաժիններ՝

Իշխանը ջեռոցում՝ նարնջի ու կոճապղպեղի հետ

Բաղադրիչները

  • նարինջ- 1 հատ
  • իշխանի փափկամիս- 1 կգ

  • կոճապղպեղ- 1 կտոր (մոտ 1 սմ)
  • սխտոր- 4 պճեղ

  • հազրեվարդ (розмарин)- 2-3 ճյուղ
  • բուսական յուղ- 3 ճ/գ
  • լայմի հյութ- 2 ճ/գ

Կարդացեք նաև

  • աղ- 1/2 թ/գ
  • աղացած սև պղպեղ- 1/4 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

Նարնջից առանձնացրեք կեղևն ու մանրացրեք: Նարնջի մի մասը բարակ կտրատեք, մյուս մասի հյութը քամեք:

Կոճապղպեղը, սխտորն ու հազրեվարդը մանր կտրատեք: Խառնեք բուսական յուղի, նարնջի ու լայմի հյութի, նարնջի կեղևի, աղի ու աղացած սև պղպեղի հետ:

Ձկան կտորների վրա լցրեք ստացված սոուսն ու մի քանի ժամով տեղադրեք սառնարանում: Ձուկը հանեք սառնարանից, շարեք տապակի մեջ, ձկան յուրաքանչյուր կտորի վրա տեղադրեք նարնջի մի կտոր: Տապակը 15 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում: Հանեք ջեռոցից, տեղադրեք մեծ ափսեի մեջ ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս