Բաժիններ՝

Կոտլետներ՝ կատալոնական ձևով

Բաղադրիչները ՝

  • 600 գ խոզի փափկամիս

Մարինադի համար

  • 2-3 պճեղ սխտոր
  • 0,5 թ.գ. մանրացրած դափնետերև
  • 1 թ.գ. մանրացրած ուրց
  • 1 հատ կարմիր կծու պղպեղ
  • 150 մլ ձիթապտղի ձեթ
  • 1 թ.գ. աղ
  • 0,5 թ.գ. աղացած սև պղպեղ
  • մի քանի ճյուղ մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Սխտորը մանր կտրատեք կամ ճզմեք: Մաղադանոսը մանր կտրատեք: Կարմիր կծու պղպեղը մաքրեք սերմերից, մանր կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Խառնեք մարինադի բոլոր բաղադրիչները:

Խոզի փափկամիսը 8 մասի բաժանեք (1 սմ հաստությունից ոչ պակաս):

Մսի վրա քսեք մարինադի կեսը, մսերը տեղադրեք կոնտեյների մեջ ու 24 ժամով թողեք սառնարանում:

Կոտլետները տեղադրեք տապակի մեջ, վրան լցրեք մնացած մարինադը: Տապակը 30 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Կոտլետների հետ կարող եք եփած կարտոֆիլ մատուցել:

Տեսանյութեր

Լրահոս