Բաժիններ՝

Գազարը՝ մարոկկյան ձևով

Բաղադրիչները

  • 25 հատ փոքր գազար

Մարինադի համար

  • ձիթապտղի ձեթ- 1 ճ/գ
  • մեղր- 1 ճ/գ
  • 1 հատ մեծ նարնջի հյութ
  • կես կիտրոնի հյութ
  • սխտոր (մանրացրած կամ ճզմած)- 3 մեծ պճեղ
  • չորացրած չիլիի փաթիլներ- 1 ճ/գ
  • չաման- 1/2 թ/գ
  • աղացած պապրիկա- 1/2 թ/գ
  • աղ
  • աղացած դարչինժ 1/4 թ/գ

Համեմելու համար

  • մանրացրած ընկույզ- 1/2 բաժակ
  • համեմ- 1 փոքր փունջ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

Գազարները մաքրեք, լվացեք, չորացրեք ու մեկ շարքով շարեք տապակի մեջ: 35-40 րոպեով տեղադրեք 200 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում մինչև փափկելը:

Մարինադի համար նախատեսված բոլոր մթերքները լցրեք մեծ պնակի մեջ ու լավ խառնեք:

Մարինադը լցրեք ջեռոցից հանած գազարների վրա ու 15 րոպե թողեք:

Համեմեք մանրացրած ընկույզով ու համեմով: Մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս