Բաժիններ՝

Շոկոլադե սմուզի՝ գետնանուշի մածուկով

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 2 հատ
2. Կակաո – 0.25 բաժակ
3. Կոկոսի կաթ – 0.5 լ
4. Գետնանուշի մածուկ – 3 ճ/գ
5. Կոկոսի օշարակ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Բլենդերով հարել բանանները, կոկոսի կաթը, կակաոն, գետնանուշի մածուկը և կոկոսի օշարակը:

3. Հարել բլենդերով ևս 30 վայրկյան և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս