Բաժիններ՝

Նրբահամ ապուր՝ ֆրանսիական խոհանոցից

Բաղադրիչներ

1. Պրաս – 1 հատ

2. Կարտոֆիլ – 4 հատ

3. Սոխ – 1 գլուխ

4. Սերուցք (10%) – 150 մլ

5. Չորահաց – 100 գ

6. Կարագ – 30 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Պրասը օղակաձև կտրատել: Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակել պրասը և սոխը՝ մինչև ոսկեգունեն:

2. Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել, լցնել ջրով կաթսայի մեջ, եփել:

3. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:

4. Ավելացնել սերուցքը, լավ խառնել:

5. Մատուցելիս ապուրը համեմել աղով և սև պղպեղով, ավելացնել չորահաց:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս