Բաժիններ՝

Շոկոլադե ժելե. աղանդերն ունի շատ նուրբ համ

Բաղադրիչներ

1. Շոկոլադ – 150 գ
2. Կաթ – 400 մլ
3. Ժելատին – 1 ճ/գ
4. Շաքարավազ
5. Վանիլին – 1 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը թրջել:

Կարդացեք նաև

2. Շոկոլադը կտորների վերածել և հալեցնել տաք կաթի մեջ:

3. Ավելացնել շաքարավազ և վանիլին, լավ խառնել:

4. Ժելատինը լուծել ջրային գոլորշու վրա՝ անընդհատ խառնելով:

5. Ժելատինը մի փոքր սառեցնել և ավելացնել կաթին:

6. Խառնել:

7. Ժելեն լցնել կաղապարների մեջ:

8. Դնել սառնարանը՝ մինչև պնդանա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս