Բաժիններ՝

Զարմացրեք ձեր երեխաներին այս նախաճաշով

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 0.3 կգ
2. Կարագ – 20 գ
3. Կաթնաշոռ – 300 գ
4. Ջուր – 2 ճ/գ
5. Դարչին, մաղադանոս, աղ, շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

1. Դդումը լվանալ, խորանարդաձև կտրատել:

2. Տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել դդումը: Համեմել աղով, շաքարավազով և դարչինով:

3. Լցնել 2 ճ/գ ջուր և եթել 5 րոպե:

4. Երբ դդումը փափկի, վերցնել կրակից: Սպասել, որ շոգեխաշած դդումը սառչի: Այնուհետև մատուցել այն կաթնաշոռով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս