Այլընտրանքային նախաճաշ նրանց համար, ովքեր հոգնել են նրբաբլիթներից
Շոկոլադե սմուզի պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Բանան – 1 հատ
2. Կակաո – 1 թ/գ
3. Վարսակի փաթիլներ – 2-3 ճ/գ
4. Ընկույզ, կոկոսի քերուկ կամ նուշի փաթիլներ՝ զարդարելու համար
5. Կաթ – 150 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Կտրատված բանանը, ընկույզը, կակաոն և վարսակի փաթիլները բլեդներով հարել:
2. Բաղադրիչներին ավելացնել կաթ և առավելագույն արագությամբ 2-3 րոպե հարել:
3. Թողնել՝ ըմպելիքը հանգստանա 3-5 րոպե, կրկին հարել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը