Բաժիններ՝

Քրչիկ

0.5 կգ թթու դրած կաղամբ
կես բաժակ բլղուր
4-5 գլուխ սոխ
բուսական յուղ
չորացրած խառը կանաչի
կարմիր պղպեղ
տոմատի մածուկ՝ ըստ քիմքի:

Պատրաստման եղանակը

Կաթսայի մեջ պատրաստել սոխեռած, ավելացնել բարակ կտրատած կաղամբը, բլղուրը, մանրացրած կանաչին, կարմիր պղպեղը, տոմատի մածուկը՝ ըստ ցանկության: Ավելացնել ջուր և եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 2-3 ժամ:

Ըստ ցանկության կարելի է ավելացնել նաև կարտոֆիլ:

Բարի ախորժակ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս