Բաժիններ՝

Կարտոֆիլ՝ ջեռոցում 

Բաղադրիչներ`

• 5 մեծ կարտոֆիլ

• ձեթ

• աղ- 3 թ/գ

Լցոնի համար`

• կարագ

• պանիր, քերած

• կանաչ սոխ, կտրատած

• սև պղպեղ

• հալապենյո պղպեղ, կտրատած

• բեկոն՝ ըստ ճաշակի

• թթվասեր

Պատրաստման եղանակը`

Կարտոֆիլը լվանալ, վրան ձեթ քսել, աղ անել, դասավորել տապակի մեջ, եփել ջեռոցում 210°-ում, 50-55 րոպե։

Ջեռոցից հանելուց հետո կարտոֆիլները մեջտեղի հատվածից կտրել, փոս անել, լցոնել թթվասերով, կարագով, պանիրով, հալապենյո պղպեղով, սև պղպեղով և կրկին դնել ջեռոցը՝ եփել մինչև պանիրը հալվի։

Մատուցել կտրատած կանաչ սոխով։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս