Բաժիններ՝

Բանջարեղենային աղցան՝ պեստո սոուսով

Բաղադրիչներ

1. Դդմիկ – 1 հատ
2. Սմբուկ – 1 հատ
3. Հազարի թերթիկներ
4. Մայրու ընկույզ – 100 գ
5. Չերի լոլիկ – 8 հատ
6. Ավոկադո – 1 հատ
7. Ռեհան
8. Սպանախ – մի փունջ
9. Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
10. Կիտրոնի հյութ
11. Համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները երկու մասի բաժանել:

Կարդացեք նաև

2. Դդմիկը և սմբուկը կտրատել, ավելացնել համեմունքներ և 10 րոպե տապակել բուսայուղով:

3. Բանջարեղենին ավելացնել լոլիկները և եփել ևս 5 րոպե:

4. Պեստո սոուս պատրաստելու համար սպանախը, ռեհանը, մայրու ընկույզները, կիտրոնի հյութը, բուսայուղը և համեմունքները հարել:

5. Ավոկադոն մանրացնել, ավելացնել եփած բանջարեղենին, լցնել սոուսը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս