Բաժիններ՝

Սնկով ու պանրով տաք բուտերբրոդներ

Բաղադրիչները՝ 

  • 1 հատ սպիտակ հաց (բատոն)
  • 170 գ շամպինյոն
  • 1 գլուխ սոխ
  • 100 գ պինդ պանիր
  • 80 գ մայոնեզ
  • 10 գ կարագ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

Բատոն հացը 1-1,5 սմ հաստությամբ կտրատեք:

Շամպինյոնները լվացեք, շատ մանր կտրատեք:

Կարդացեք նաև

Սոխը մաքրեք, շատ մանր կտրատեք:

Պանիրը քերիչով անցկացրեք:

Պնակի մեջ իրար խառնեք կտրտած շամպինյոնները, սոխն ու պանիրը: Ավելացրեք մայոնեզն ու աղը: Լավ խառնեք:

Հացի կտորների վրա քսեք ստացված զանգվածից ու դրանք տեղադրեք կարագ քսած տապակի մեջ: Բուտերբրոդները 20 րոպե տապակեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Պատրաստի տաք բուտերբրոդները դրեք ցանցին, թողեք մի փոքր հովանա ու մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս