Բաժիններ՝

Բրոկոլիով ու սպանախով պիցցա

Բաղադրիչները՝

Խմորի համար

  • 400 գ ալյուր
  • 1 թ.գ. չոր խմորիչ
  • 0,5 թ.գ. խմորի փխրուցիչ
  • 1 հատ ձու
  • 1 ճ.գ. թթվասեր
  • 0,5 թ.գ. շաքարավազ
  • 0,5 թ.գ. աղ
  • 80 մլ տաք ջուր

Միջուկի համար

  • 350 գ բրոկոլի
  • 150 գ մոցարելա պանիր
  • կես փունջ սպանախ
  • 5 ճ.գ. տոմատի սոուս
  • 800 մլ եռացրած ջուր

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

Լայն պնակի մեջ լցրեք ալյուրը, խմորիչն ու փխրուցիչը, աղն ու շաքարավազը:

Ավելացրեք թթվասերը, մի քիչ հարած ձուն ու տաք ջուրը: Փափուկ խմոր հունցեք:

Խմորը ծածկեք կտորով, 15 րոպե թողեք սենյակային ջերմաստիճանում:

Բրոկոլին փոքր կտորների բաժանեք, լվացեք, 5 րոպե եփեք աղաջրի մեջ:

Սպանախը լվացեք, քամեք, կտորի վրա դրեք՝ չորանա:

Մոցարելան խոշոր քերիչով անցկացրեք:

Խմորը բարակ շերտով բացեք, տեղադրեք թուղթ (пергаментная бумага) փռած տապակի մեջ:

Խմորի վրա տոմատի սոուս քսեք, վրան շարեք բրոկոլին, սպանախն ու մոցարելան:

15-20 րոպեով տեղադրեք 180 աստիճան տաքության ջեռոցում:

Տեսանյութեր

Լրահոս