Բրոկոլիով ու սպանախով պիցցա
                                    Բաղադրիչները՝
Խմորի համար
- 400 գ ալյուր
 - 1 թ.գ. չոր խմորիչ
 - 0,5 թ.գ. խմորի փխրուցիչ
 - 1 հատ ձու
 - 1 ճ.գ. թթվասեր
 - 0,5 թ.գ. շաքարավազ
 - 0,5 թ.գ. աղ
 - 80 մլ տաք ջուր
 
Միջուկի համար
- 350 գ բրոկոլի
 - 150 գ մոցարելա պանիր
 - կես փունջ սպանախ
 - 5 ճ.գ. տոմատի սոուս
 - 800 մլ եռացրած ջուր
 
Պատրաստման եղանակը
Լայն պնակի մեջ լցրեք ալյուրը, խմորիչն ու փխրուցիչը, աղն ու շաքարավազը:
Ավելացրեք թթվասերը, մի քիչ հարած ձուն ու տաք ջուրը: Փափուկ խմոր հունցեք:
Խմորը ծածկեք կտորով, 15 րոպե թողեք սենյակային ջերմաստիճանում:
Բրոկոլին փոքր կտորների բաժանեք, լվացեք, 5 րոպե եփեք աղաջրի մեջ:
Սպանախը լվացեք, քամեք, կտորի վրա դրեք՝ չորանա:
Մոցարելան խոշոր քերիչով անցկացրեք:
Խմորը բարակ շերտով բացեք, տեղադրեք թուղթ (пергаментная бумага) փռած տապակի մեջ:
Խմորի վրա տոմատի սոուս քսեք, վրան շարեք բրոկոլին, սպանախն ու մոցարելան:
15-20 րոպեով տեղադրեք 180 աստիճան տաքության ջեռոցում:
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    