Բաժիններ՝

Ֆրանսիացի տատիկների ամենասիրելի բաղադրատոմսը

Պանրախնձորային մուս պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

Բաղադրիչներ

1. Խնձորի խյուս – 450 գ

2. Սպիտակ պանիր – 200 գ

3. Ձվի սպիտակուց – 3 հատ

4. Շաքարի փոշի – 1 ճ/գ

5. Խնձոր – 1/2 հատ

6. Կիտրոնի հյութ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորի խյուսը և պանիրը խառնել:

2. Սպիտակուցներին ավելացնել կիտրոնի հյութը և հարել՝ աստիճանաբար ավելացնելով շաքարի փոշին:

3. Երկու անգամից լավ խառնել պանրային և սպիտակուցային զանգվածները:

4. Լցնել բաժակի մեջ և առնվազն մեկ ժամ դնել սառնարանը:

5. Մատուցելիս զարդարել խնձորի շերտերով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս