Բաժիններ՝

Սերուցքային պանրով և կարմիր ձկով ռոլլեր

Բաղադրիչներ

1. Նրբաբլիթներ – 6 հատ
2. Ձուկ (սաղմոն, իշխան) – 150-200 գ
3. Սերուցքային պանիր – 300 գ
4. Սամիթ

Պատրաստման եղանակը

1. Սաղմոնը կտրատել բարակ շերտերով։ Սամիթը մանր կտրատել։

Կարդացեք նաև

2. Նրբաբլիթների վրա սերուցքային պանիր տարածել, վրան դնել ձկան շերտ, սամիթ ցանել:

3. Բլիթները փաթաթել, ռուլետներ ձևավորել: Մատուցելուց առաջ 2-3 ժամ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս