Բաժիններ՝

Կաթնաշոռային մուս

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 200 գ

2. Բանան – 2 հատ

3. Կակաո – 1 ճ/գ + զարդարելու համար

4. Վանիլին – 10 գ

5. Ընկույզ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Սպիտակ շերտերի համար բլենդերով հարել 100 գ կաթնաշոռը:

2. Ավելացնել 1 բանանը և վանիլին, հարել:

3. Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:

4. Շոկոլադե շերտի համար բլենդերով հարել մնացած 100 գ կաթնաշոռը, կակաոն և երկրորդ բանանը:

5. Բաժակի մեջ սկզբում զգուշությամբ լցնել սպիտակ վանիլային շերտը, ապա՝ շոկոլադը:

6. Շոկոլադե շերտի վրա՝ կենտրոնում ևս, մի փոքր ավելացնել վանիլային զանգված: Մատուցելուց առաջ զարդարել ընկույզով և կակաոյով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս