Բաժիններ՝

Պեստոյով և ոլոռով պաստա նրանց համար, ովքեր պահք են պահում

Բաղադրիչներ

1. Սպագետի – 350 գ

2. Ոլոռ – 100 գ

3. Բուսական յուղ – 1.5 ճ/գ

4. Ցուկկինի – 2 հատ

5. Մանր կտրատած ծնեբեկ – 200 գ

6. Պեստո սոուս

Պատրաստման եղանակը

1. Եփել սպագետին:

2. Ձիթապտղի յուղի մեջ 2 րոպե տապակել ցուկկինին և ծնեբեկը։ Ոլոռը եփել եռացրած ջրի մեջ, մինչև փափկի։

3. Սպագետին խառնել պեստոյի, ձիթապտղի յուղի և բանջարեղենի հետ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս