Բաղադրատոմս նրանց համար, որվքեր չեն սիրում խոհանոցում շատ ժամանակ անցկացնել
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 250 գ
2. Թունդ թեյ – 200 մլ
3. Մուրաբա – 4 ճ/գ
4. Շաքարավազ – 200 գ
5. Բուսայուղ – 4 ճ/գ
6. Սոդա – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորի համար խառնել ալյուրը, շաքարավազը, թեյը, մուրաբան, բուսայուղը և սոդան:
2. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և 30-35 րոպե թխել 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը