Բաժիններ՝

Նուրբ սուֆլե «Թռչնի կաթ». երես տվեք սիրելիներին

Բաղադրիչներ

1. Ժելատին – 15 գ
2. Ձվի սպիտակուց – 3 հատ
3. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
4. Կաթ – 50 մլ
5. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվի սպիտակուցները հարել աղի հետ՝ մինչև փրփրի:

2. Ժելատինը թրջել 30 մլ ջրի մեջ և թողնել՝ մինչև ուռչի:

3. Այնուհետև տաքացնել ժելատինը, բայց չեռացնել:

4. Ժելատինը լցնել կաթի մեջ, խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

5. Կաթը լցնել սպիտակուցների վրա, ավելացնել շաքարավազ:

6. Այնուհետև ստացված զանգվածը լցնել տարաների մեջ և դնել սառնարանը:

7. Մատուցելիս սուֆլեն զարդարել՝ ըստ ցանկության:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս