Բաժիններ՝

Արքայական ընթրիք. հնդկահավի հյութեղ միս՝ նռով

Բաղադրիչներ

1. Հնդկահավի փափկամիս – 300-400 գ
2. Սխտոր – 2-3 ատամիկ
3. Ուրց – 1 փունջ
4. Արևածաղկի ձեթ – 2 ճ/գ
5. Նուռ – կես հատ
6. Սև պղպեղ – 1 պտղունց
7. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Հնդկահավի միսը խորանարդաձև կտրատել:

2. Մոտ 4 րոպե երկու կողմերից տապակել արևածաղկի ձեթով:

3. Աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել ուրցի տերևները:

4. Սխտորը կտրատել և մինչև վերջնական պատրաստ լինելն ավելացնել մսի վրա:

5. Մատուցել հնդկահավի միսը՝ վրան նռան հատիկներ ցանելով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս