Կաղամբով սմուզի
Կաղամբը վիտամին B-ի աղբյուր է, և պետք է այն ավելի հաճախ ներառել սննդակարգում: Բացի շատ առողջարար և սննդարար լինելուց, այս բանջարեղենը հարուստ է հակաօքսիդանտներով: Healthyfoodhouse.com կայքը ներկայացրել է համեղ սմուզիի բաղադրատոմս:
Բաղադրություն
- 300 մլ ջուր
- 1 կանաչ խնձոր
- 1 տանձ
- 200 գ կաղամբ
- 60 գ թարմ անանուխ
- Մի փոքր դարչին
- 1-2 ճ/գ մեղր
- Մեկ կիտրոնի կամ լայմի հյութ
Պատրաստման եղանակը
Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և խառնեք՝ մինչև համասեռ զանգված ստանալը: Ստացված հյութը լցրեք բաժակն ու խմեք օրվա մեջ, երբ ցանկանաք:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը