Կաղամբով սմուզի

Կաղամբը վիտամին B-ի աղբյուր է, և պետք է այն ավելի հաճախ ներառել սննդակարգում: Բացի շատ առողջարար և սննդարար լինելուց, այս բանջարեղենը հարուստ է հակաօքսիդանտներով: Healthyfoodhouse.com կայքը ներկայացրել է համեղ սմուզիի բաղադրատոմս:

Բաղադրություն

  • 300 մլ ջուր
  • 1 կանաչ խնձոր
  • 1 տանձ
  • 200 գ կաղամբ
  • 60 գ թարմ անանուխ
  • Մի փոքր դարչին
  • 1-2 ճ/գ մեղր
  • Մեկ կիտրոնի կամ լայմի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ և խառնեք՝ մինչև համասեռ զանգված ստանալը: Ստացված հյութը լցրեք բաժակն ու խմեք օրվա մեջ, երբ ցանկանաք:

Կարդացեք նաև

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Տեսանյութեր

Լրահոս