Բաժիններ՝

Բիֆստրոգանոֆ՝ հորթի մսով

Բաղադրիչներ

1 կգ հորթի փափուկ միս

2 պճեղ սխտոր կամ 1 թ/գ սխտորի փոշի

սև պղպեղ, աղ

2 ճ/գ ալյուր

բուսական յուղ

1 սոխ

սունկ- 300 գրամ

2 բաժակ մսի արգանակ

1 տուփ թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

Միսը կրտրատել նեղ երկար մասերի, աղ, պղպեղ անել, և խառնել ալյուրի մեջ։ Բուսայուղը տաքացնել, մսի կտորները տապակել։ Այնուհետև կաթսայից միսը հանեք և նույն բուսայուղի մեջ տապակեք սոխն ու սունկը։

Հետո ավելացնել տապակած միսը, սխտորը և արգանակը։ Մի փոքր եփվելուց հետո ավելացրեք թվասերը և թողեք թանձրանա։

կարող եք մատուցել կատրոֆիլի կամ որևէ փլավի հետ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս