Բաժիններ՝

Ձկան պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Թարմ ձուկ – 2 հատ

2. Գազար – 1-2 հատ

3. Սոխ – 1-2 հատ

4. Բուսական յուղ – տապակելու համար

5. Աղ ու համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձկները մաքրել:

2. Ներսից և դրսից ձուկը համեմել աղով և համեմունքներով:

3. Գազարն անցկացնել քերիչով, Սոխը բարակ շերտատել:

4. Գազարը և սոխը տապակել բուսայուղով:

5. Ձկները լցոնել միջուկով, փաթաթել փայլաթիթեղով և եփել 30-40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս