Հունական խոհանոցի լավագույն ուտեստը
Կուբիտե պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Շերտավոր խմոր
2. Հավ
3. Կարտոֆիլ
4. Սոխ
5. Կարագ
6. Ձվի դեղնուց
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորը տարածել տապակի մեջ:
2. Լցնել միջուկը. կարտոֆիլ, աղով և պղպեղով համեմված հավի կտորներ, մանր կտրատված սոխ և կարագ:
3. Ծածկել խմորը փաթեթի նման, վրան ձվի դեղնուց քսել, պատառաքաղով անցքեր անել և մոտ 1 ժամ թխել 200 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը