Բաժիններ՝

Հունական խոհանոցի լավագույն ուտեստը

Կուբիտե պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Շերտավոր խմոր
2. Հավ
3. Կարտոֆիլ
4. Սոխ
5. Կարագ
6. Ձվի դեղնուց

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորը տարածել տապակի մեջ:

Կարդացեք նաև

2. Լցնել միջուկը. կարտոֆիլ, աղով և պղպեղով համեմված հավի կտորներ, մանր կտրատված սոխ և կարագ:

3. Ծածկել խմորը փաթեթի նման, վրան ձվի դեղնուց քսել, պատառաքաղով անցքեր անել և մոտ 1 ժամ թխել 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս