Բաժիններ՝

Քաղցր պիցցա՝ ամանորյա նախաճաշի համար

Բաղադրիչներ

1. Խմոր պիցցայի համար
2. Կաթնաշոռային փափուկ պանիր – 120 գ
3. Դարչին – 1 թ/գ
4. Հապալասի մուրաբա – 1/3 բաժակ
5. Թարմ հապալաս – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 210 աստիճան:

2. Կաթնաշոռային պանիրը և դարչինը խառնել: Ստացված զանգվածը տարածել խմորի վրա: Վրան լցնել հապալասի մուրաբան: Մակերեսին թարմ հապալաս շաղ տալ:

3. Պիցցան 15 րոպե դնել ջեռոցի մեջ:

4. Հանել պիցցան ջեռոցից, մի փոքր սառելուց հետո մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս