Բաժիններ՝

Լազանյա՝ առանց մսի

Բաղադրիչներ

1. Լազանյայի թերթիկներ – 450 գ

2. Շամպինիոն – 400 գ

3. Սմբուկ

Կարդացեք նաև

4. Սոխ

5. Ձու

6. Սխտոր – 2 ատամիկ

7. Ռեհան և մաղադանոս – մեկական փունջ

8. Տոմատի մածուկ – 500 գ

9. Սերուցքային պանիր – 400 գ

10. Պարմեզան – 150 գ

11. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Միջին կրակի վրա տաքացնել յուղը: Կտրատված բանջարեղենը տապակել 3-5 րոպե: Լցնել տոմատի մածուկը:

2. Սերուցքային պանիրը, ձուն, կտրատված կանաչիները և պարմեզանի կեսը խառնել, համեմել աղով և պղպեղով:

3. Կաղապարի մեջ շերտերով դասավորել. լազանյայի թերթիկներ, սերուցքային պանիր, բանջարեղեն: Վերջին շերտի վրա պարմեզան շաղ տալ:

4. Փայլաթիթեղով ծածկված լազանյան թխել 50 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում: Պատրաստ լինելուց 10 րոպե առաջ փայլաթիթեղը հեռացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս