Բաժիններ՝

Թոնրի հարիսա

Բաղադրամասերը՝

  • Ոչխարի միս- 1 կգ
  • կորկոտ- 400 գրամ
  • հալած յուղ
  • աղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Ոչխարի միսը լվանալ, կտրատել, դնել կավե կճուճի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել, փակել և դնել թոնիրը։ Միսը եփվելուց հետո հանել կճուճից, ոսկրազատել, նորից լցնել կճուճի մեջ, ավելացնել հալած յուղը, կորկոտը, աղ անել, խառնել, փակել, նորից իջեցնել թոնիրը:

Եփելու ընթացքում ժամանակ առ ժամանակ խառնել մինչև միատեսակ զանգված ստացվի:

Կարդացեք նաև

Նույնը կարելի է պատրասել նաև ջեռոցում։

Տեսանյութեր

Լրահոս