
Ոչխարի միսը` նեխուրով

Բաղադրամասեր`
- Ոչխարի միս- 500 գր
- նեխուր- 200 գրամ
- սոխ- 2 գլուխ
- կարագ
- աղ կարմիր, սև պղպեղ, համեմ։
Պատրաստման եղանակը՝
Ոչխարի միսը կտրատել և յուղով տապակել մինչև կիսապատրաստ լինելը։ Սոխեռած անել։ Նեխուրը երկարությամբ կտրատել։
Ոչխարի տապակած միսը դնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել սոխեռածով նեխուրը, համեմել աղ ու պղպեղով և վրան այնքան տաք ջուր լցնել, որ կաթսայի պարունակությունը ծածկվի։
Եփել մինչև մսի պատրաստ լինելը:
Մատուցել սոուսի հետ: