Բաժիններ՝

Ոչխարի միսը` նեխուրով

Բաղադրամասեր`

  • Ոչխարի միս- 500 գր
  • նեխուր- 200 գրամ
  • սոխ- 2 գլուխ
  • կարագ
  • աղ կարմիր, սև պղպեղ, համեմ։

Պատրաստման եղանակը՝

Ոչխարի միսը կտրատել և յուղով տապակել մինչև կիսապատրաստ լինելը։ Սոխեռած անել։ Նեխուրը երկարությամբ կտրատել։

Ոչխարի տապակած միսը դնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել սոխեռածով նեխուրը, համեմել աղ ու պղպեղով և վրան այնքան տաք ջուր լցնել, որ կաթսայի պարունակությունը ծածկվի։

Կարդացեք նաև

Եփել մինչև մսի պատրաստ լինելը:

Մատուցել սոուսի հետ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս