Բաժիններ՝

Կանաչ լոբով աղցան

Բաղադրիչներ՝

  • Կանաչ լոբի – 500 գ
  • Սխտոր – 3 պճեղ
  • Մաղադանոս – 1 փունջ
  • Համեմ – 1 փունջ
  • Քացախ – 2 ճ/գ
  • Ընկույզի յուղ – 4 ճ/գ
  • Սև պղպեղ,աղ

Պատրաստման եղանակը

Լոբին մաքրել, լվանալ և լցնել սառը ջրով լի կաթսայի մեջ։ Եփեք 10 րոպե։

Խառնուրդի համար մանր կտրատել սխտորը, մաղադանոսը և համեմը, լցնել ամանի մեջ, ավելացնել ընկույզի յուղը, գինու քացախը, աղացած սև պղպեղը, աղը և խառնել։

Պատրաստած զանգվածը լցնել լոբու վրա, խառնել և թողնել եփվի 20 րոպե։

Բարի ախորժակ։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս