Սոխով ապուր՝ պանրով տոստերի հետ
Բաղադրիչները՝
- 2 լիտր մսային արգանակ
- 4 գլուխ սոխ
- 6 ճ/գ քերած պանիր
- 2 ճ/գ կարագ
- 6 կտոր տոստի համար նախատեսված ցորենի հաց
- ռեհանի 6 տերև
- աղացած սև պղպեղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը օղակների ձևով կտրատեք, կարագի մի մասով տապակեք: Ավելացրեք տաք արգանակը, աղ ու պղպեղ արեք, հասցրեք եռման աստիճանի և թույլ կրակի վրա 15 րոպե եփեք:
Մնացած կարագով տապակեք հացի կտորները:
Ապուրը լցրեք ջերմադիմացկուն թասերի մեջ, թասերի վրա մեկական կտոր տապակած հաց դրեք, քերած պարի հաստ շերտ լցրեք և 5-7 րոպեով տեղադրեք ջեռոցում:
Մատուցելիս ձևավորեք ռեհանի տերևներով: