Բաժիններ՝

Վանիլային սուֆլեով տորթ

Բաղադրիչները՝

  • 500 գ շերտավոր խմոր
  • 2 ճ/գ ժելատին
  • 500 գ մասկարպոնե պանիր
  • 1 բաժակ խիտ սերուցք
  • 200 գ ազնվամորի
  • 8 ճ/գ շաքարավազ
  • 5 ճ/գ շաքարի փոշի
  • 1 ճ/գ կակաոյի փոշի
  • 1 թ/գ վանիլային շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Խմորը 0.5 սմ հաստությամբ բացեք: Տեղադրեք վրան ջուր ցողած տապակի մեջ, վրան անցքեր արեք, տեղադրեք ջեռոցում մինչև պատրաստ լինելը:

Ժելատինը վեցապատիկ եռացրած-սառեցրած ջրի մեջ թրջեք, բացեք գոլորշու վրա:

Կարդացեք նաև

Կրեմի համար պանիրը հարեք սերուցքի հետ: Ավելացրեք շաքարավազն ու վանիլային շաքարավազը, խառնեք: Ավելացրեք ժելատինը:

Տարայի մեջ տեղադրեք տապակած կորժը, նրա վրա շարեք ազնվամորին, ապա կրեմը: Սառեցրեք:

Մատուցելիս հանեք տարայի միջից, կտրատեք, վրան կակաոյի ու շաքարի փոշի ցանեք, ձևավորեք անանուխի տերևներով:

Տեսանյութեր

Լրահոս