Բաժիններ՝

Մայոնեզով ու սխտորով հավը՝ ջեռոցի մեջ

Բաղադրիչները՝

  • հավի միս- 600 գ
  • աղ ու համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
  • սխտոր- 2 պճեղ
  • մայոնեզ- 2-3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը՝

Հավը լվացեք, կտրտեք, տեղադրեք խորը ափսեի մեջ: Աղ արեք, համեմեք հավի համար նախատեսված համեմունքով:

Վրան լցրեք մայոնեզն ու ճզմած սխտորը: Ձեռքերով լավ խառնեք, մոտ կես ժամ թողեք՝ մարինացվի: Եթե մարինացնելու ժամանակ չունեք, կարող եք անցնել հաջորդ քայլին:

Կարդացեք նաև

Հավի կտորները շարեք տապակի մեջ, տապակը 25-30 րոպեով տեղադրեք 180 աստիճան ցելսիուս տաքության ջեռոցում:

Պատրաստի հավը հանեք ջեռոցից, մի փոքր թողեք՝ հովանա:

Ուտեստը մատուցեք թարմ կանաչու կամ բանջարեղենի հետ:

Տեսանյութեր

Լրահոս