Բաժիններ՝

Լանգետ` սալորաչրով

Բաղադրիչներ

Տավարի միս – 300-400 գ

Սալորաչիր – 9 հատ

Սուլուգունի պանիր – 50 գ

Ոչ շատ չոր պանիր – 30-50 գ

Սոխ – 1 գլուխ

Կարմիր գինի – 3-6 ճ/գ

Բուսայուղ – 1 ճ/գ

Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը և սալորաչիրը կտրատել։ Սուլուգունին շերտերով կտրատել, իսկ չոր պանիրը քերել քերիչով։

Միսը կտրատել 1,5-2 սմ հաստությամբ և թակել, այնուհետև համեմել սև պղպեղով և տապակել բուսայուղի մեջ։

Միսը հանել թավայից և նույն յուղի մեջ տապակել սոխը։ Աղ անել: Տապակած սոխի վրա դնել տավարի մսի կտորները, վրան՝ սալորաչիր, ավելացնել կարմիր գինի։

Հաջորդ շերտին ավելացնել պանրի տեսականին։

Տավարի միսը եփել միջին կամ գրեթե թույլ կրակի վրա կափարիչը փակ 25-30 րոպե:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս