Բաժիններ՝

Տապակած պանրի ամենահետաքրքիր բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

Պանիր – 500 գ

Սխտոր – 2 պճեղ

Չաման – 1 թ/գ

Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը խոշոր կտրատել:

2. Չամանը, ճզմած սխտորը, ձիթայուղը, աղը և պղպեղը խառնել:

3. Պանիրը լցնել սոուսի մեջ և թողնել 30 րոպե, այնուհետև երկու կողմից լավ տապակել գրիլի վրա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս