Բաժիններ՝

Լոլիկի չրով, հավով և պարմեզանով աղցան

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 300 գ

2. Լոլիկի չիր – 100 գ

3. Պարմեզան – 50 գ

4. Հազարի տերևներ – 150 գ

5. Սխտոր – 2 պճեղ

6. Աղ, սև պղպեղ

7. Ձիթայուղ – 2 ճ/գ

Սոուսի համար՝

1. Ձիթայուղ – 50 մլ

2. Մանանեխ – 1 թ/գ

3. Կիտրոնի հյութ

4. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Աղը, պղպեղը, ճզմած սխտորը և ձեթը լավ խառնել:

2. Ստացված զանգվածով պատել հավը և դնել 180 աստիճան ջեռոցը 30-40 րոպե:

3. Պատրաստի հավը, լոլիկը, պանիրը և հազարի տերևները կտրատել:

4. Սոուսը պատրաստելու համար բոլոր բաղադրիչները խառնել և լցնել աղցանի վրա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս